top of page

Paititi Eldorado Akakor: the myth becomes true

 

                   Analysing a particular asterism and following the traces which were left by Leonardo da Vinci in his works, Riccardo Magnani’s main matter of research, the author has brought to light the ruins of the most legendary city: the Eldorado.

The identified ruins are located in the thick forest of Amazonia on the border of Peru, Brazil and Bolivia,  they don’t give rise to any doubt and confirm all the half-truths which are integral part of every legend; the megalithic city, which was discovered following the logic of  mirrored-astronomy used by the ancient inhabitants of earth, embodies perfectly the legendary precepts of corresponding myths: Paititi for natives, the Eldorado of Spanish conquerors and Akakor, the underground city told by the freelance journalist Karl Brigger, who was mysteriously killed in the 80s.

Den sensasjonelle oppdagelsen bringer til lys restene av en ekte by, som består av flere enheter funksjoner som planlegging logikken i det siste, som er klart fra bildene som vises, representert separat minst en seremoniell hovedtorget, et tempel tilegnet til tilbedelse av solen, er noen mindre verft og tre distinkte formasjoner pyramide med trinn, og mye mer, hver av disse verkene preget av svært ekstra stor størrelse, noe som tyder på en gammel pre-Inca megalittiske sivilisasjonen, med hver sannsynligvis moderne med Tiwanaku og Nazca.
Dessverre, bringer dette funnet med det ganske mange vanskelige saker, som har endelig overbevist den italienske forskeren å akselerere sin kommunikasjon av denne verdifulle funn, byen fant, faktisk, er en del av en reserve der urbefolkningen Nahua community- Nanti var begrenset, og blant disse er det mange grupper av "uncontacted". Det samme område er gjenstand for noen år utvinning av naturgass, til tross for lover om det motsatte i 2003 den peruanske Høyesterett, og dette representerer en alvorlig trussel mot en av de siste uberørte arv av planeten vår, og selvfølgelig for bestandene av innfødte og annonserte oppdagelsen. Av denne grunn, gjennom denne kommunikasjonen, prof.. Magnani håper å oppfordre en umiddelbar inngripen fra myndighetene peruanske (allerede varslet av samme funn), UNESCO og FN, samt involvering av offentlige og private midler for en utgravning offiser som satt bort dette sensasjonelle funn av enkelte spekulasjoner av alle slag og bevare lokale bestander, og denne strekningen av urørt skog og dyrebare grønn lunge av planeten vår.

 

                        Lecco, February 24, 2013 

 

Fig. 1

Fig. 2

Fig. 3

Fig. 4

Fig. 5

Fig. 6

Fig. 7

Fig. 8

Fig. 9

Fig. 10

Fig. 11

Fig. 12

Fig. 13

Fig. 14

Fig. 15

Fig. 16

Fig. 17

Fig. 18

Fig. 19

Fig. 20

Fig. 21

 

Paititi Eldorado Akakor: the myth becomes true

  

  

               Som ofte skjer i verden av forskning, kan en enkelt intuisjon være nøkkelen til å åpne portene til kunnskap uventet. Grundig studerer Leonardo da Vinci som kanskje til nå ingen lærd var i stand til å gjøre, det var bare en intuisjon, en av mange, å tillate meg å gjøre mest uventede og derfor enda mer vakker av mine funn.

Intuisjon som jeg snakker er knyttet til viktigheten av de tre konstellasjoner som danner Summer Triangle, eller Swan, Lyra og Aquila, i særdeleshet, er knyttet til stjernebildet Lyra, sammen med det faktum at Leonardo kom til Milan på Sforza domstol i 1483 ledsaget av den nysgjerrige navnet "utmerket spiller av Lyra."
Ofte grensen som avgrenser det synspunkt vurdert historiske kronikk av myten eller forklaringen, er tilstedeværelsen eller fraværet av dokumentasjon av reell og objektiv sammenligning. Så det skjer at oppdage en musikalsk partitur den største geni i historien (Fig. 1) (den samme musikken er skjult i Nattverden forresten) og finne en definisjon av Ciceros De Republica ("Og de menn som vet hvordan å imitere lire på konsert med himmelen har funnet veien som er avhengig i denne sublime riket "), hender det at de åpner uventet menneskelige intuisjon dører av kunnskap ellers utilgjengelige for hans grunn.
Lin Yu-T'ang skrev: "En god reisende er en som ikke vet hvor han skal."
Det ble hevdet i denne definisjonen, må jeg være en stor alene, fordi jeg alltid lurer på hvor du finner meg når jeg åpner øynene ustanselig kidnappet av den innsikten som styrer mitt tempo. Stedet hvor jeg våknet opp en ettermiddag i september i fjor, forberede en konferanse for presentasjon av de to bøkene som jeg annonserte mine funn innen Leonardo, men jeg gjorde ikke jeg ville aldri, aldri forventet.
Langs hypotesen blir også delt av sin venn Andrew Collins hvoretter de tre pyramidene i Giza ville svare justeringen av beltet av stjernebildet Orion, som hevdet Robert Bauval, som jeg bare hadde hatt en konferanse i Toscana, men tre stjerne i stjernebildet Cygnus, og bekrefte at det var i denne konstellasjonen refererer til papp Sant'Anna di Leonardo (Fig. 2), og ønsket å sjekke noen andre antikke stedet for å finne ytterligere bevis på at denne konstellasjonen hadde en særlig betydning for våre forfedre, spesielt til forsiktige astronomiske hendelser og fremadskridende jevndøgn. Så jeg bestemte meg for å analysere de arkeologiske områdene som dating er mer kontroversielt, slik som å sette spørsmålstegn ved hele byggverket akademiske til nå antatt, og spesielt Nazca Lines og Gate of the Sun Tiwanaku (for dette ' ytterligere korrespondanse med Leonardo da Vinci, faktisk), ipotizzandole moderne, men svært moderne front til andre områder, for eksempel Machu Picchu og Cusco.
I september ettermiddag, da, fant jeg meg selv å gjøre de mest dagligdagse handlinger: Jeg tok et bilde av Peru fra Google Earth og du tegne et bilde av Summer Triangle, som vil foreslå igjen (Fig. 3).
The Summer Triangle er en asterism består av tre meget lyssterke stjerner som den nordlige halvkule vises like etter solnedgang fra juni til begynnelsen av januar de tre stjernene er Deneb i stjernebildet Cygnus, Altair i stjernebildet Aquila og Vega, i stjernebildet Lyra. På Summer Triangle ligger Melkeveien, der en gruppe stjernetåker (Fissur av Swan) tilslører den sentrale delen og hvor det er funnet av forskerne en høy konsentrasjon av energi. Mange av de eldste arkeologiske funnstedene imøtekomme dette presise astronomiske referanse, faktisk.
For en geometrisk orden avstander og proporsjoner, var jeg naturlig stilling Deneb (Cygnus) i Nazca og Altair (Aquila) av Tiwanaku, de resterende stjernen som utgjør trekanten, nemlig Vega, i stjernebildet Lyra, den som er knyttet til musikk av Leonard og fortalt av Cicero, identifisert (og fortsatt identifisere) en presis punkt i peruanske Amazonas.
Interessant, og kanskje ikke forresten, denne samme overlapping får hele Andes replikert på jorden i forhold til de tre punktene identifisert som Melkeveien, på samme måte som den passerer gjennom de tre stjernene i Summer Triangle.
Barn er nysgjerrige, og noen ganger forskerne er enda mer intuitivt, spesielt i nærvær av disse mange tilfeldigheter, så jeg ønsket å se hva som var gjemt i skogen det punktet at jeg ble foreslått av en sammenligning intuitivt satt på plass, skjult blant frodige trær som berører himmelen og landet nesten utilgjengelig.
Jeg ble helt imponert og fascinert å se før øynene mine noe som ikke synes naturlig ved første blikk, eller noe som lignet en Huaca, som er hva når det gjelder Quechua, det gamle Inca språk, det er et sted for tilbedelse: en unaturlig øverste enheten kvadrat med å skrive på innsiden, riktignok skjult av tett vegetasjon, en annen gjenstand kvadrat og en runde kanskje (kanskje et solur, for å huske hva Sacsayhuaman i Cusco (Fig. 4 og 5).
På det tidspunktet var jeg naturligvis utvide min interesse for hele området, fyller meg med vantro for alt som noensinne har dukket opp foran øynene mine, så forskjellig fra hva som kan forveksles med en enkel feil eller self-condition: en seremoniell square (Fig. 6), som så mange kultur-relaterte pre-Inca peruanske andre mindre firkanter, med trapper som fører side (Fig. 7), firkantede pyramider med trinn, tre i tallet (figur 08:09 ), vagt husker oppsettet av pyramidene i Giza og papp Sant'Anna objekt av min første intuisjon og så lik en lignende formasjon som ligger i Cusco (Fig. 10) og selvfølgelig mye, mye mer (Fig. 11 ) ligger i et område på minst 800 kvadrat miles nord og sør for elven Timpia.
Under mine øyne, akkurat der jeg foreslo å se quell'involontaria og intuitivt tilfeldige sammenfall mellom Summer Triangle og en satellitt kart over Peru har dukket opp en by, eller rettere sagt, de som tilsynelatende med liten feilmargin ser ut til å være steder for tilbedelse av en gammel megalittiske byen. Ingenting å gjøre med de relativt moderne byene Machu Picchu og Choquequirao, eller med ulike sporadiske funn langs Sacred Valley of inkaene eller Miraflores, så å si.
Spillet på det tidspunktet var enkel.
Koordinatene ble sporet, og det kunne ikke være mer feil: det er bare én by, anses legendarisk som aldri identifisert, foreslås plassert på grensen mellom Peru, Brasil og Bolivia: myten om den Ciudad Perdida (Lost City), som alltid har har fascinert og tiltrukket seg forskere fra hele verden, fanget fantasien ikke bare av Hollywood-majors, men også litteratur, tegneserier, grafikk, video spill og mye mer.
Siterer Platon, er det riktig å si at "Astronomi tvinger sjelen til å se oppover og fører oss fra denne verden til en annen."
For å være presis, bør jeg snakke flere myter, i flertall. Mytene er snakk om er faktisk det som er forventet i tittelen på dette arbeidet, nemlig: Paititi, Eldorado og Akakor.
Den første myten er knyttet til de historiske røttene til en eldgammel mennesker, pre-Inca, plassert en eller annen grunn gjettet i Andesfjellene i Peru, er den andre myten knyttet til kontoene til folk som gikk å erobre, violentandolo og tok fra ham hans dypeste identitet , dvs. hjørnesteinene i sin gamle kultur: de spanske erobrere, er den tredje myte knyttet til noe nyere, eller historien om en freelance journalist tyske TV-kanalen ARD, Karl Brugger, kanskje nettopp på grunn av denne fortellingen tapt livet på en brasiliansk strand på 80-tallet av forrige århundre.
Vel, alle disse tre myter og legender faktisk refererer nettopp til denne byen som ble gjemt under dypet av Amazonas-vegetasjon, så lenge intuisjon førte meg å identifisere den.
Akakor, fortalte den legendariske underjordiske riket den tyske journalisten Karl Brugger av en innfødt av blandet blod Nara Tatunca navn (som inspirerte en episode i sagaen om Indiana Jones), er plassert ved sin fortelleren mellom Brasil og Peru, i dypet av Amazonas-jungelen , på utspring i Purus River, en sideelv til Amazonas (Fig. 12).
Med hensyn til myten om Eldorado, rapportert i Vesten gjennom historiene til de spanske conquistadorene og kronikører på den tiden, var heldigvis retninger og er mer vage og inkonsekvent, for ikke å tillate henne å date en presis identifisering. Det skal sies at alle historiene om krøniker er enstemmige i å beskrive denne legendariske byen som stedet hvor inkaene trakk seg før de spanske troppene til Pizarro, bærer gull og edelt, plassere den i en uspesifisert område i regnskogen i Amazonas , 10 dagers reise fra Cusco mot East Dette, heldigvis, er grunnen til at frem til nå har holdt forskerne bort fra denne legendariske byen, bringe alle å se til øst for Cusco, i nærheten Pantiacolla og helleristninger av Pusharo.
For hva det gjelder myten om Paititi, er det ikke nødvendig å huske hva den representerer i forhold til pre-Inca kultur og sin legendariske skaperen Inkarri, vil jeg i stedet å fokusere på to siste funnene mer nyttig for kort behandling som jeg er annonsere min oppdagelse.
Den første funn som jeg refererer ble gjort i 2001 av den italienske Mario Polia, som oppdaget i arkivene til jesuittene i Roma på grunn av misjonæren Andrea Lopez. I dette dokumentet, som stammer fra ca 1600, beskriver Lopez en stor by rik på gull, sølv og smykker, som ligger midt i den tropiske jungelen i nærheten av en foss og Paititi kalles av de innfødte, er det andre funn i stedet gjort nylig av den lærde Italienske Laura Laurencich Minelli, som hadde avslørt boken Exul immeritus Blas Valera populo av hans jesuitt Blas Valera, inkludert to viktigste plagg som kommer funnet dateres tilbake til 1618. Design er stiliserte fremstillinger av en bestemt av fjellkjeden der, ifølge jesuittenes innfødte Blas Valera, ville bli plassert på borgen Paititi.
Disse to designene er kjært for meg fordi, som hvordan Leonardo da Vinci skildrer min by i bakgrunnen av Mona Lisa, har det spesielle til å presentere synspunktene til både fjellkjeden på siden av skogen fra den i sierra (figurene 13 og 14). Disse designene, ifølge forskere, har åpnet opp nye hypoteser om faktiske plasseringen av Paititi, som som nevnt tidligere hadde det alltid blitt sett på østsiden av Cusco, i Pantiacolla, der både pyramidene og påviste både naturlig og helleristninger Pusharo kanskje berettiget oppdagelsesreisende en grundig inspeksjon.
Sistnevnte finne uttrykk for vitnesbyrd Blas Valera tillater oss å sette pris på en meget spennende likhet med dannelse av fjellene plasseres nøyaktig i midten av området hvor jeg fant oppdagelsen annonsert, som er midt mellom Rio Timpia og en utsending ( Fig. 15), med en eksplisitt referanse til de gjenstander som er vist i fig. 4 og 6, blant andre. Og 'interessant å merke seg at visjonen om Paititi fra siden av skogen (dvs. nord-sør retning, 13 Fig.), faktisk, presenterer både seremonielle square (Fig. 6), og både potensial Huaca del Sol (Fig. 4), mens du ser på siden av sierra (for denne brunlig, og deretter sør-nord retning, 14 Fig) er på toppen av fjellet gribb (uttrykk i stjernebildet Lyra, forresten) og en rekke tall til nivået River, sannsynligvis en rekke helleristninger lik de Pusharo.
Det synes derfor betryggende, bekrefter det faktum at vi har å gjøre med en svært god tilnærming til Lost City, ikke bare det faktum at identifisering av området bestemmes gjennom en presis astronomiske referanse, veldig viktig for de gamle kulturene i moderne Tiwanaku og linjer med Nazca, samt andre megalittiske bosetninger som er utenfor den moderne typen dating Stonehenge i England, Gobeki Tepe i Tyrkia eller Carahunge i Armenia, men det er beroligende er det faktum at det sammenfaller med det området der, fra synspunkt av legendarisk, dette Byen kalles på mange måter er faktisk alltid vært den ideelle situasjonen.
Åpenbart bare noen alvorlige og detaljerte utgravninger på stedet kan gi absolutt sikkerhet av selve funnet, og på grunn av dette, på dette punktet, må jeg avsløre at dette ikke er den eneste funn knyttet til den eksepsjonelle funn som jeg annonsere.
Av denne grunn, i dag, ville jeg på min side representanter for Kulturdepartementet, som jeg har ofte stresset, og den peruanske National Institute of Culture, men for nå kommer jeg til å avsløre hva jeg ikke kan vente lenger.
Området der dette er min funnet ligger på grensen til et område som, i Peru, alle godt kjent som Camisea Lot 88, contestatissime påvirket av boring for utvinning av naturgass, som kan alvorlig skade den økologiske balansen i en av de siste uberørte økosystemer på planeten vår. Legg til dette det faktum at det er enda viktigere konsesjonsområdet for utvinning av gass og fant både byen insisterer på territoriet som alltid har tilhørt de innfødte, eller reserve av Nahua-Nanti, nå også dekket av en nye tilskuddet oppkalt etter en dødelig, har som tidligere gjort nettopp for de innfødte indianerne i området: Området Fitzcarrald (16 figurene, 17, 18, 19).
I dette reservatet, designet av den peruanske regjeringen til de innfødte, er det fortsatt mange enheter av uncontacted, som lenge har vært noen internasjonale foreninger er å snu oppmerksomheten deres for å bevare dem og sikre deres overlevelse er nå alvorlig truet av virksomheten til undersøkelse og utvinning olje og gass og tømmerhuggere på jakt etter edelt mahogny rødt.
Mange av disse leirene uncontacted ble identifisert fra meg rett innenfor territoriet hvor du finner ruinene gjenstand for kommunikasjon min, nesten som om de ønsket å opprettholde balanse og vedlikehold av en ideell navlestreng med de kulturelle og etniske røtter som de går ned, uten noen gang forlate den, noe som gjenspeiles av dette bildet (Fig. 20) samling bare 4 km unna hva som bør være den seremonielle kvadrat Inti Raymi (Fig. 6). Av disse leirene har jeg identifisert minst fjorten dager, som alle ligger mellom en bygning og den andre, forklarer som delvis neste bilde. (Fig. 21).
De høye innsatsen er derfor forståelig nok høy, og mange interesser involvert etter min oppdagelse og måten utvidet med som jeg ønsket å gi kunnskap bør ikke la noe enkelte innbygger av planeten vår likegyldig, fordi den forteller historien om oss alle, land som er vert for oss, og derfor vår fremtid. Det ville ikke være fornuftig å rapportere dette funnet på en annen måte, hvis ikke gi mer vekt på objektet fant at prestisje finder sin.
Oscar Wilde sa:
"Bare ved å kjenne vår fortid kan vi vite vår fremtid."
Hvis vi ønsker å gi våre barn en bedre fremtid, må vi bevare det mer enn noe annet er knyttet til vår fortid og uendelig rikdom av kunnskap som vi har ofret i navnet på fremgang som kanskje viser at i sine materielle manifestasjoner, men det er faktisk en reell tilbakeslag i forholdet mellom underordning som mann skal porgersi i nærvær av natur, hvis den ønsker å bevare helsen i den fantastiske planeten vi lever på.
Av denne grunn ønsket jeg å slutte å vente tider, samtidig som vi respekterer de frister som ble annonsert til den peruanske regjeringen, slik at de kan aktiveres fra begynnelsen alle anstrengelser for å sikre området først, for å unngå ondsinnede eller søkere skruppelløse skatten kan invadere og kompromittere integriteten av området identifisert, men fremfor alt, kan være en farlig trussel mot grupper av individer som, aldri har hatt direkte kontakt med noen form for sivilisert virkelighet, kan disse bli alvorlig kompromittert.
Også påberope intervensjon av UNESCO, hvorav Nahua-Nanti Reserve er en verdifull arv, og FN, slik at en utgravning er gjennomført på mellomstatlig nivå og i henhold til Høyesteretts avgjørelse i 2003, tilhører det aktuelle området til loven de innfødte, gis til dem maksimal beskyttelse og oppmerksomhet, slik at den opphører avskoging, avstemninger og utvinning av naturgass og olje og er bevart fra området umiddelbart letevirksomhet uten koordinering, fordi selv bare en kald, for disse menneskene , kan være dødelig.
Jeg håper også at som et resultat av min annonse, kan du lage så sa en mellomstatlig koordinering, finansiert med offentlige og private sponsorer, håper, som jeg sa fra starten, en direkte inngripen av den peruanske regjeringen, slik at området er beskyttet av den naturlige nysgjerrighet forskere og på jakt etter skatter skruppelløse, før den har gitt muligheten til det, som med andre nettsteder, et besøk organisert og regulert.
I dag står vi overfor det som trolig er en av de eldste og mest uberørte arkeologiske funn av vår historie, og bevare og respektere det som det fortjener kanskje vi vil ha gjort en flott, en veldig stor skritt mot konvertering av en livsstil nå uholdbar og at det i dag er sviktende i sin støtte strukturer, og kanskje spesielt gjennom gjentatte demonstrasjoner som naturen, voldtatt og upåaktet for lenge, hver dag vi manifesterer.
Av denne grunn, og for det alene, bestemte jeg meg for å gi dette min finne offentlig kunngjøring i den form som vi ser, slik at andre er forhindret fra å trenge inn i det området uten en full og ansvarlig vern av kulturarv og av bestandene berørte , og kunne returnere til kunnskap om en viktig side i historien om mannen, hvor sykluser av årstidene og tempoet i livet ble skannet uten unntak fra den eneste virkelig suverene lov, den naturlige loven:
"Filosofi er skrevet i denne grand bok som står kontinuerlig åpen for våre øyne (jeg mener universet), men det kan ikke forstås med mindre man først lærer å forstå språket og kjenner tegnene, jeg" som er skrevet. Det står skrevet i et matematisk språk, og tegnene er trekanter, sirkler og andre geometriske figurer, uten noe som det er menneskelig umulig å forstå mezi ord, uten disse en er å vandre i en mørk labyrint. "
(Galileo Galilei)
Jeg ønsker å lukke dette da min kommunikasjon med en invitasjon, som samtidig representerer et ønske for oss alle, og jeg håper å bli et motto for den retningen at fremtidige regjeringer og styrte gjøre sine egne, og spør er den absolutte sammentrekning av en av de vakreste skrifter noensinne overlevert til oss fra det som antas å være den store dikteren, og minner oss om det som virkelig markerer våre årstider:
"Midway på reisen av våre liv ... vi gikk tilbake for å se stjernene"
Først da vil vi ha en anstendig fremtid skal leveres til våre barn.

 

Riccardo Magnani

bottom of page